SERTA AFFILIATE PERSONAL SHOPPER KAMI & TEBALKAN POKET ANDA !

Hi! Tak sabar nak jana pendapatan bersama Heaxabell? Jom Sertai Kami

[uap-register]

[uap-login-form]

Bagaimana Caranya?

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS [FAQS]

BAGAIMANA PROGRAM AFFILIATE PERSONAL SHOPPER HEAXABELL MAMPU MENJANA PENDAPATAN DENGAN EFISEN ?
Anda suka membeli-belah? atau anda lebih suka menjana lebih pendapatan? Program affiliate kami ada jawapannya. Peluang untuk menjana sehingga 25% daripada jumlah pembelanjaan pelanggan. Terdapat juga bonus yang ditawarkan sekiranya anda mencapai target tertentu setiap bulan. Menariknya, Sebagai permulaan, anda boleh mendaftar ke dalam program ini secara PERCUMA dan anda boleh terus mulakan promosi. Sangat mudah nak jana duit poket sekarang ini kan? Sebagai Rakan Affiliate, anda akan mendapat unique link serta banner untuk merujuk pelanggan ke website Heaxabell.com, Sekiranya pelanggan membeli satu atau lebih produk-produk kami anda akan mendapat komisyen bagi setiap produk yang dibeli pelanggan, mudahkan?.. ingat setiap produk mempunyai nilai komisyen masing-masing
SIAPAKAH NICHE PELANGGAN HEAXABELL?
Pelanggan Kami secara Majoritinya adalah golongan wanita, berusia – 18 hingga 40 tahun, jadi golongan sasaran kami merangkumi Pelajar, Wanita Berkerjaya, Suri Rumah tangga dan seumpamanya. Apa yang menarik, golongan inilah yang sangat gemar membeli belah secara online! Jadi ini adalah peluang terbaik anda untuk menjana pendapatan dengan Sistem Affiliate Personal Shopper Heaxabell !
CARA BAGAIMANA ANDA BOLEH MEMPROMOSIKAN OFFER KAMI?

Sebaik sahaja anda mendaftar kedalam Program Affiliate Heaxabell, Anda akan mendapat satu “unique link” dan banner promosi yang membolehkan anda merujuk pelanggan ke website Heaxabell.

Bahan-bahan promosi ini boleh digunakan dengan pelbagai cara. Contohnya, anda boleh menghantar email, Facebook Message, Whatsapp atau SMS kepada rakan atau kenalan anda (wanita terutamanya!) dan maklumkan tentang website Heaxabell (Jangan lupa sertakan “Unique Link” anda atau Banner yang kami sediakan ke dalam mesej tersebut ya!) . Jika sekiranya anda pernah memakai salah satu produk Heaxabell, anda boleh menceritakan pengalaman atau keunikan produk kami.

anda juga boleh rujuk gambar dibawah untuk memahami workflow affiliate Heaxabell

Mengapa Ejen Affiliate Heaxabell?

✔ Sistem yang lengkap,

Jualan secara profesional

Tanpa memerlukan modal permulaan

 Tiada Cas Tersembunyi

Pembayaran secara terus ke akaun bank anda

Kami merupakan Pakar dalam Industri ini dengan lebih 5 tahun pengalaman!

Sistem Komisyen yang Menarik!

Komisyen juga diberi dari “repeat customer” yang pernah membeli melalui link ejen affiliate anda

0