Affiliate Information

Terima kasih atas minat anda untuk menjadi salah seorang agent affiliate Heaxabell Boutique. Disini kami nyatakan kenapa anda perlu join team agen affiliate Heaxabell jika anda memang seorang peniaga tegar yang ingin menambahkan pendapatan sampingan tidak kira anda seorang yang bekerja, pelajar atau suri rumah. Ia terbuka kepada semua yang memang dah berniaga dan SERIOUS dalam usaha untuk menambah pendapatan. Jangan join kalau anda tidak serious ye.

 

APA ITU AFFILIATE ?

Affiliate Marketing adalah kaedah marketing dimana ganjaran diberi berdasarkan prestasi para affiliate untuk setiap pelawat atau pelanggan yang membeli disebabkan usaha marketing ejen affiliate yang tersendiri.

Mungkin ada yang lebih terbiasa mendengar istilah “Dropship”. Ok secara dasarnya affiliate dengan dropship konsepnya mempunyai persamaan dimana anda

✅ Tak perlu pegang produk

✅ Tiada modal permulaan

✅ Tak perlu bersusah payah untuk bungkuskan pos order semuanya pihak Heaxabell yang akan buat

Tapi apa yg extra pada sistem affiliate ni

✅ Anda tak perlu key-in order pun

✅ Anda cuma perlu promote produk menggunakan unique link masing-masing

✅ Setiap customer yg datang ke website Heaxabell dan membuat pembelian melalui link anda, anda layak mendapat komisyen selagi tempoh “cookies” belum tamat.

 

INFORMASI UMUM

 

Kelebihan anda jadi affiliate kami

  1. Anda tidak perlu menyimpan stok.
  2. Modal adalah minima sekali.(Percuma untuk level pertama)
  3. Anda tidak perlu bersusah-payah membungkus dan menghantar order.Semuanya dilakukan pihak Heaxabell
  4. Anda tidak perlu pekerja yang ramai.
  5. Anda akan mendapat komisyen untuk “repeat customer” anda

Kelemahan

  1. Anda tidak dapat kawal stok.
  2. Anda tidak dapat kawal harga.
  3. Anda tidak nampak produk pun.

Secara ringkasnya:

✅Anda tak perlu susah-susah simpan stock, itu kerja kami.

✅Anda tak perlu susah-susah deal dengan supplier pasal stock, itu kerja kami.

✅Anda tak perlu keluarkan modal untuk dapatkan stock, itu kerja kami.

✅Anda tak perlu berkejar sana sini cari stock, itu kerja kami.

✅Anda tak perlu susah-susah photoshoot gambar untuk promosikan produk, itu kerja kami.

✅Anda tak perlu keluarkan wang untuk bayar model dan editor gambar, itu kerja kami.

✅Anda tak perlu packing barang, itu kerja kami.

✅Anda tak perlu pos barang, itu kerja kami.

 

TETAPI…. Kerja anda….

✅Promosikan “produk” atau “Link Produk” pada pelanggan.

✅Melayan kerenah pelanggan (Jika ada).

✅Cuba hasilkan jualan sebanyak yang boleh.

SEKALI LAGI, ini hanya kepada anda yang benar-benar SERIOUS dalam menambah pendapatan anda sahaja. Yang tidak SERIOUS, team affiliate Heaxabell bukan untuk anda.

YES saya betul-betul serious nii!!!

Ye kami tau anda serious. Sebab tu anda baca message ini. Hehe.

TAPI TAPI TAPI… Ada syaratnya tau..

 

SYARAT-SYARAT MENJADI AGEN AFFILIATE HEAXABELL BOUTIQUE

Untuk menjadi Agen Affiliate Heaxabell.  Anda Perlu

  1. Mempunyai facebook/wall/page business sendiri.
  2. Mempunyai sikap ingin belajar.
  3. Sabar dan amanah dalam membuat jualan.
  4. Bersikap tidak mendesak dalam sesuatu perkara.
  5. Sopan santun, berbudi bahasa, dan menghormati orang lain.
  6. Dikehendaki membuat rujukan secara mendalam di dalam group Heaxabell Agent dan memahami segala konsep yang dilaksanakan dalam group Heaxabell Agent.
  7. Rajin berusaha dan tidak mudah mengalah dalam melaksanakan jualan.
  8. Mempunyai komitmen yang tinggi terhadap group Heaxabell Agent dan dapat alert/notis setiap information yang admin post di dalam group HeaxabellAgent.
  9. Sedia menghadapi sebarang risiko perniagaan
  10. Anda Juga hendaklah menghormati segala hakcipta dan identiti koperat Heaxabell
  11. Mempunyai akaun maybank/cimb.
  12. Seorang Affiliate hanya dibenarkan menggunakan satu ID sahaja

Anda Tidak Dibenarkan

❌TIDAK DIBENARKAN buat pembelian melalui link affiliate sendiri

❌TIDAK DIBENARKAN tawarkan REBAT sebagai Bonus kepada pelanggan!

❌TIDAK DIBENARKAN promosi dengan cara etika yang salah terutamanya SPAM! ( Sila google apa itu SPAM).

❌TIDAK DIBENARKAN mengunakan nama dan logo HEAXABELL tanpa kebenaran bertulis dari pihak Heaxabell

TIDAK DIBENARKAN mengimitasi identiti korperat dari sebarang bentuk  bagi mewujudkan kekeliruan kepada pelanggan seperti Facebook Page, Instagram Website dan sebagainya

Heaxabell mempunyai hak untuk membatalkan keahlian anda dan menarik balik segala bentuk komisyen atau bonus sekiranya didapati anda melanggar mana-mana syarat dan peraturan yang telah dinyatakan di atas.

BONUS & REWARDS

Anda akan layak mendapat tambahan komisyen dan bonus selepas berjaya menaiki pangkat anda. Terdapat 3 aras pangkat dalam Sistem Affiliate Heaxabell. Iaitu Starter, Agent dan Stockist

Thank you for your interest in becoming one of the Heaxabell Boutique affiliate agents. Here’s the reason why you need to join the Heaxabell affiliate marketing team if you are a business minded person who wants to increase your income regardless whether you are a worker, a student, or a housewife. It is open to all those who are in business and SERIOUS in an effort to increase their income. Do not join if you are not serious.

 

WHAT IS AFFILIATE?

Affiliate Marketing is a marketing method where a reward is based on the affiliate’s performance for every visitor or customer who buys due to the affiliate’s own marketing efforts.
Maybe you are more accustomed to hearing the term “Dropship”. Ok basically affiliate and dropship may use the same concept which you are

✅ Not require to hold or keep the product
✅ No starting capital
✅ Do not have to bother to pack order postage. Heaxabell’s staff will do it for you

But what’s more on this affiliate system
✅ You do not need to key-in order
✅ You just need to promote the product using your unique link
✅ Every customer who comes to the Heaxabell website and makes a purchase through your link, you are entitled to earn a commission as long as your “cookies” is not expired.

 

GENERAL INFORMATION

Your advantages of becoming our affiliate

  1. You do not need stock storage.
  2. Capital is minimal. (Free for first level! yea!)
  3. You do not have to worry about packing and sending orders. Everything is done by Heaxabell
  4. You do not need a lot of staff.
  5. You will earn a commission for your “repeat customer”

Weakness

  1. You can not control the stock.
  2. You can not control the price.
  3. You do not even see the product.

In summary:

✅You do not need to keep stock, it’s our job.
✅You do not need to deal with suppliers, that’s our job.
✅You do not need to spend the capital to buy stock, that’s our job.
✅You do not need to move your butt to look for stock, that’s our job.
✅You do not have to bother photoshoot pictures to promote the product, it’s our job.
✅You do not need to spend money on paid models and image editors, that’s our job.
✅You do not need packing stuff, it’s our job.
✅You do not need to post items, that’s our job.

BUT …. Your job is….

✅Promote “product” or “Product Link” to customers.
✅Serve customer needs (If any).
✅Try to make as many sales as possible.

 

ONCE AGAIN, this is only for you who are really SERIOUS in increasing your income. Whoever is not SERIOUS, Heaxabell’s Affiliate Team is not for you.

YES, I’m really serious !!!

Yes, we know you are serious. That’s why you still reading this right?. Hehe.
BUT… There is a few condition …

 

TERMS & CONDITIONS TO BECOME AFFILIATE HEAXABELL BOUTIQUE AGENT

To become Heaxabell Affiliate Agent. You need to

  1. Have your own facebook/wall / page business.
  2. Having a desire to learn.
  3. Patience and trust in making sales.
  4. Be unshaken by something.
  5. Be courteous, courteous, and respectful of others.
  6. Required to make in-depth references to the Heaxabell Agent group and understand all the concepts implemented in the Heaxabell Agent group.
  7. Diligent efforts and not easily give up in doing sales.
  8. Has a high commitment to the Heaxabell Agent group and can alert/notify every information that admin has posted within the HeaxabellAgent group.
  9. Ready for any business risks
  10. You should also respect all copyright and corporate identity of Heaxabell
  11. Has a bank account of Maybank/CIMB.
  12. An Affiliate is only allowed to use one ID only

 

You Are Not Allowed

❌DO NOT make purchases using your own affiliate link
❌DO NOT offer REBATE as a Bonus to customers!
❌DO NOT use promotions in the non-ethicals way especially SPAMMING! (do google “SPAM”).
❌DO NOT use HEAXABELL’s name and logo without the written permission from Heaxabell
❌DO NOT use HEAXABELL’S Corporate Identity to create a confusion to customers from HEAXABELL OFFICIALS such as Facebook Page, Instagram Website and so on

Heaxabell reserves the right to terminate your membership and withdraw any form of commission or bonus if it is found that you violate any of the terms and conditions set forth above.

 

BONUS & REWARDS
You will be eligible for additional commissions and bonuses after successfully archive the next rank. There are 3 levels in the Heaxabell Affiliate System. That is Starter, Agent, and Stockist

Mengapa Ejen Affiliate Heaxabell?


✔ Sistem yang lengkap,

Jualan secara profesional

Tanpa memerlukan modal permulaan

 Tiada Cas Tersembunyi

Pembayaran secara terus ke akaun bank anda

Kami merupakan Pakar dalam Industri ini dengan lebih 5 tahun pengalaman!

Sistem Komisyen yang Menarik!

Komisyen juga diberi dari “repeat customer” yang pernah membeli melalui link ejen affiliate anda

0